(+420) 222 242 342
Menu

Novinky

V Prochazka & Partners zajistili a navrhli nové kanceláře pro KPMG v Brně včetně výstavby

06. 06. 2022

Společnost Prochazka & Partners, která se zabývá poradenstvím pro nájemce v oblasti komerčních realit, zajistila nové kanceláře v objektu Vlněna pro poradenskou a auditorskou společnost KPMG Česká republika. Brněnská pobočka KPMG se do nových prémiových prostor nastěhuje letos na podzim po patnácti letech v předchozích kancelářích a zároveň expanduje téměř na dvojnásobek podlahové plochy. Prochazka & Partners zajistí také komplexní služby v oblasti Design & Build – nové kanceláře tak nejen navrhla, ale i dohlédne na jejich výstavbu až do úspěšného předání.

„KPMG se rozhodlo přestěhovat své brněnské kanceláře do prestižního projektu Vlněna od společnosti CTP v centrální části města. Jedná se o novou atraktivní lokalitu v okolí Zvonařky, která nabídne zaměstnancům KPMG výbornou občanskou vybavenost a skvělou dopravní dostupnost s hlavním vlakovým a autobusovým nádražím a centrem města v dochozí vzdálenosti od tohoto nového administrativního komplexu. Náš designový návrh pak počítá s principy hybridního modelu práce, kdy mají zaměstnanci flexibilitu ve volbě práce z kanceláře či domova, s čímž souvisí i návrh dispozice kanceláří a jejich technické vybavení,“ říká Radek Procházka, Managing Partner Prochazka & Partners.

Aktuálně probíhá výběrové řízení na generálního zhotovitele FIT OUT prací na základě vypracované projektové dokumentace, během měsíce bude předáno staveniště a budou zahájeny stavební práce na nadstandardní části kancelářských prostor KPMG. Dokončení nájemních prostor bude probíhat ve spolupráci s technickým týmem CTP.

„Pro nové kanceláře jsme se rozhodli kvůli skvělé lokalitě a designu, ale neméně důležité pro nás byly principy udržitelnosti, ať už co se týče ekologických nebo energetických standardů. Naším cílem je vytvořit atraktivní a moderní pracoviště umožňující snadné propojení mezi jednotlivými týmy. Klíčovým prvkem nového pracovního uspořádání jsou pak společné prostory a flexibilní pracovní místa,“ říká Pavel Kliment, provozní ředitel a partner české KPMG.

Půdorysný tvar budovy (do písmene H) umožnil v kancelářích propojení různých typů pracovních zón pomocí spojovacího proskleného krčku, který kromě okázalého panoramatického výhledu nabízí sdílená pracovní místa, společenský prostor s rozmanitými formami sezení a kuchyňku s jídelní a kavárenskou části. Celý koncept moderních kanceláří podporuje kombinace modrých a tlumených barev. Ve spojení s přírodním materiálem tak tvoří příjemné a profesionální prostředí.

O společnosti Prochazka & Partners

Společnost Prochazka & Partners v roce 2013 založil Radek Procházka a dnes je vedoucí společností výhradně zaměřenou na zastupování nájemců v oblasti komerčních nemovitostí. Poskytuje komplexní servis pro nájemce v segmentech Offices a Industrial (přejednání, relokace, expanze, nákup či výstavba na klíč) a svým klientům zajišťuje i architektonické a projektové poradenství a management (Design & Build). Společnost od roku 2016 vyhlašuje také odbornou soutěž Kanceláře roku. Více o společnosti na www.prochazkapartners.cz.

O KPMG Česká republika

KPMG poskytuje služby v oblasti auditu, daní, poradenství a práva stovkám firem z celé řady odvětví, zejména však z finančního, energetického a nemovitostního trhu. V České republice zaměstnává přes 1 000 odborníků a tím se řadí mezi největší poskytovatele poradenských služeb v zemi. Jako součást celosvětové sítě poradenských společností se KPMG Česká republika může opřít o znalosti a zkušenosti více než 236 tisíc expertů, kteří působí ve 145 státech světa. Více na www.kpmg.cz.

Archiv novinek
Warehouse distribution centre

Český trh průmyslových nemovitostí může díky automotive opět růst

29. 04. 2024

Soutěž Kanceláře roku: Prodlužujeme registrace do 30. dubna 2024

15. 04. 2024
Veselé Velikonoce 2024

Veselé Velikonoce 2024

28. 03. 2024
Radek Procházka
Managing Partner
#

Domluvit schůzku

Stavte se u nás na kávu nebo nám zanechejte Vaše číslo
a my se rádi ozveme ve Vámi preferovaný čas.

    Kontaktujte mě
    ×
    Kontaktní formulář