(+420) 222 242 342
Menu

Novinky

Kanceláře roku: Již jen tři týdny k podání přihlášky!

16. 12. 2019
Sinner Schrader Kanceláře

Soutěž Kanceláře roku, kterou pořádá poradenská společnost Prochazka & Partners, hlásí, že zájemci o účast v prestižní soutěži o nejlepší kancelářské prostory mají již jen tři týdny k podání přihlášky. Uzavírka přihlášek čtvrtého ročníku soutěže je v pátek 3. ledna 2020. Pro účast stačí vyplnit formulář na webu soutěže www.kancelareroku.cz spolu s fotografiemi soutěžních prostor.

„Těší mě každoroční rostoucí zájem o naši soutěž Kanceláře roku. Kvalitní zaměstnavatelé tak vysílají jasný signál na pracovní trh, že atraktivní prostředí, které snoubí špičkový design a praktičnost, je benefitem, který oceňují všichni pracovníci. Letos jsme navíc představili dvě nové kategorie a také speciální Cenu poroty, kterou vyhraje jedna realizace napříč celou soutěží,“ říká u příležitosti 4. ročníku soutěže Radek Procházka, Managing Partner společnosti Prochazka & Partners.

V letošním roce navíc vznikla speciální Cena poroty napříč soutěžními kategoriemi, která oceňuje výjimečný přínos pro architekturu a design. Zástupce vítězného projektu vyhraje letenky a ubytování v USA pro 2 osoby se vstupy na mezinárodní konferenci NeoCon – výstavu designu pro komerční interiéry, která probíhá v Chicagu v termínu 8. – 10. června 2020.

Soutěžní kategorie 4. ročníku Kanceláře roku

Výjimečné kancelářské interiéry firem v České republice celkem soutěží v devíti kategoriích, z čehož dvě jsou letošní novinkou:

  • Nejlepší regionální kancelář (novinka)
  • Kancelář nad 5.000 m(novinka)
  • Kanceláře finančních institucí
  • Advokátní kanceláře
  • IT kanceláře
  • Poradenské kanceláře
  • Kanceláře 21. století
  • Hub & Co-working kanceláře
  • Employee friendly kanceláře

Soutěž Kanceláře roku, kterou pořádá Prochazka & Partners

Soutěž Kanceláře roku, kterou pořádá Prochazka & Partners, vznikla v roce 2016 a nyní probíhá již její 4. ročník. Odborná porota hodnotí interiéry z hlediska výjimečnosti a designu prostor, inovace (technologické, materiálové, praktické), atmosféry prostředí, a především kvality pracovního prostředí. Napříč všemi kategoriemi oceňuje atraktivitu pracovního prostředí a nakolik je kancelář příjemným místem k bytí, což nabývá na významu hlavně vzhledem k tomu, jak velkou část svého času většina z nás tráví v kanceláři. Vítězové budou vyhlášeni na závěrečném galavečeru v Paláci Žofín, na který budou pozvání zástupci všech přihlášených společností. Více na www.kancelareroku.cz.

Archiv novinek
Warehouse distribution centre

Český trh průmyslových nemovitostí může díky automotive opět růst

29. 04. 2024

Soutěž Kanceláře roku: Prodlužujeme registrace do 30. dubna 2024

15. 04. 2024
Veselé Velikonoce 2024

Veselé Velikonoce 2024

28. 03. 2024
Radek Procházka
Managing Partner
#

Domluvit schůzku

Stavte se u nás na kávu nebo nám zanechejte Vaše číslo
a my se rádi ozveme ve Vámi preferovaný čas.

    Kontaktujte mě
    ×
    Kontaktní formulář